Yalan!!
Arnold Schwarzenegger’in ‘Ufaklık’ filmindeki gibi Hindistan’ın Nagpur kentinde yaşayan Sanju Bagat’ın karnı birkaç ay içinde hızla büyüdü...
Arkadaşları ‘Hamile misin?’ diye alay bile ettiler. Birgün nefes darlığı çekince hastaneye kaldırıldı. Doktorlar ‘Karnında tümor var’ dedi. Ameliyata alınan Bagat’ın karnında tümör yerine bir insana rastlandı..
Başında saçları, kol ve bacaklarında ise kas oluşumları gözlenen insanın kalbi karından çıkarılınca durdu. Doktorlar bunun tıp tarihinde 90 kez görülmüş ‘fetus in fetus’ vakası olduğunu belirledi. Yani Bagat, 36 yıldır ikiz kardeşini taşıyordu... Kardeşi, göbek bağı ve kan damarlarıyla gelişmiş ve Bagat’ın karnının şişmesine yol açmıştı. :129: :129: :129: :129: :129: :129: :129: :129: :129: :129: :129: :129:
![]()
Yalan!!
Medeni Olmak Açmaksa Bedeni, O Zaman Ağrına Gitmesin Hayvanlar Daha Medeni!
Bende inanmadim ama Filmi düsündürücü.
Filme bakin kendiniz karar verin yalanmi dogrumu.
http://levold.wordpress.com/2006/08/...2%B4s-stomach/
yalandır arkadaşlar ben inanmıyırum, takdir sizin
Paylaşım için teşekkürler
eğer doğruysa kıyamet alameti kopucak demektir
Paylaşım için teşekkürler
bende inanmakla inanma arasında kaldım konu yoruma açık...
yaladır tabikiiiii
Gerçekten çok enteresan bir durum...:237:
Bilgisayarınızın güvenliği için indirdiğiniz dosyaları virüs taramasından geçiriniz.
Yoksa :170:
Gereksiz teşekkür mesajları yazmayınız.
[SIGPIC][/SIGPIC]
Filmi izledim. İğrenç yaa.. Kusacam şimdi...
niye yalan olsun yav..
ikizini senelerce saklayanlar var...
Cepforum.com güvencesi ile Web Sitesi tasarımı ve Hosting Satışımız başlamıştır.
İmzanızda ücret karşılığı reklamınızı yapabilirsiniz.
Bilgi almak için buraya tıklayabilir
Veya Umut Ceylan'la temasa geçebilirsiniz
Doktorlar bunun tıp tarihinde 90 kez görülmüş ‘fetus in fetus’ vakası olduğunu belirledi.
bence yalan 90 kez görünmüş o nası oluyo yaw
MOR•´´¯***FORUMDAKİ ORDUSPORLU ***¯`•MENEKŞE
SİVAS DHA
Sivas Doğumevi Hastanesi’nde 21 Temmuz’da sezaryenle doğan ve karnında iki bebek daha bulunduğu anlaşılan minik Zeki, dün ailesine kavuştu. Tıpta ‘Fetus in fetus’ adı verilen olayda üçüz bebeklerden birinin normal gelişerek doğduğu, diğer ikisinin de bu bebeğin karnında kaldığı belirlenmişti. Bunun üzerine 29 Temmuz’da Cumhuriyet Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde ameliyat edilen bebeğin karnından, tam gelişimini tamamlayamayan diğer iki bebek çıkarıldı. Böylece taburcu edilmesine bir engen kalmayan Zeki bebek, dedesi Ömer Zeki’yle hastaneye gelen annesi Hatun Zeki tarafından teslim alındı.
06 Ağustos 2002 Salı milliyet gazetesi yaşam eki
bu nası
MOR•´´¯***FORUMDAKİ ORDUSPORLU ***¯`•MENEKŞE
ben bunu biliodum ve gerçekliğine inanıyorum![]()
Forumumuzda tıpla ilgilenen yok galiba şu konuyu bilimsel olarak açıklığa kavuştursa biz de çatlamasak![]()
.: FatiH IletisiM :.
.: DeSSigN by MfG :.
palavra bunlar kardeşşş hikayeeee