![]() |
|
|||||||
| Duyurular, İstekleriniz , Yorumlarınız Gsm Servislerine özel bölümde sizin görüşleriniz ve düşünceleriniz buraya lütfen |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
|
|
#1 | ||
|
Super Moderators
![]() Giriş Tarihi: Mar 2004
Mekan: ANKARA
Kan Grubum: 0 Rh+
Telefonum: NOKİA N80
|
arkadaşlar CEPFORUM ailesi içinde GSMSERVİS+PROFSERVİS daha bir ayrıcalıklı bölümdür...bu bölümler: üye arkadaşlara herşeyden önce meslek ahlakını ön planda tutarak ,ahlaki doğrultuda işi bilerek ,bilinmeyenleri öğreterek ekmek parası kazanmaya çalışan arkadaşlara yardımcı olmak maksatlıdır.... bunlara istinaden ilgili bölüme üye arkadaşların forum genelinde daha tutarlı ,daha bilinçli vede servis mantığına yakışır davranmaları beklentimizdir... forumun her yerinde kendimizi belli edelim derim...düzenli,tertipli vede saygın kişilikler olalım.... (kimse için aksini iddia etmiyorum .yanlış anlaşılma olmasın).. ayrıca bu gün itibariyle burayı tam bir okul disiplinine alıp bilgili arkadaşlarımıza gerekli değeri verelim vede mesajlarını +rep lerle ödüllendirelim..uygunsuz olanlarıda - replerle uyaralım... gsm bölümümüzü diğer bölümlerde iyi temsil edemeyen arkadaşlarıda bu bölümde uyaralım isimleriyle... herkes gsm zincirimizin bir halkası olsun..paylaşımlarımız hepimizin kazancına dönüşsün.... yorumlarınızı bekliyoruz.... herkeslere sevgi ve saygılarımla.....
MUHTEREM MİLLETİME ŞUNU TAVSİYE EDERİM! SİNESİNDE YETİŞEREK BAŞININ ÜSTÜNE KADAR ÇIKARACAĞI ADAMLARIN KANINDAKİ VİCDANINDAKİ ASIL CEVHERİ ÇOK İYİ İNCELEMEK DİKKATİNDEN,BİR AN VAZGEÇMESİN! K.ATATÜRK Düzenleyen profes : 13-05-2006 at 00:30 |
||
|
|
|
|
#2 | ||
|
Super Moderators
![]() Giriş Tarihi: Jan 2005
Mekan: Kemer
Kan Grubum: B Rh+
Telefonum: W850i
|
kesinlikle haluk ustama katılıyorum.. gsm servisi olarak bir çok sorumluluk taşıyoruz..bu sorumluluğumuzun farkında olmamız lazım..buraya kullanıcılar(user lar) giremiyor teknik bilgileri göremiyorlar bu yüzden telefonculara ait bilgiler yine bu bölümde kalsın dışarıya sızdırmayalım..ve ustamında dediği gibi diğer bölümlerde servise yakışmayan uslup veya tavır olursa burada bildirelim.. saygılar.
|
|
|
#3 | ||
|
Banned
Giriş Tarihi: Nov 2005
Mekan: Balıkesir
Kan Grubum: B Rh+
Telefonum: BANG&OLUFS
|
Forumun hangi bölümü olursa olsun kullanılan uslüp ve yaklaşım biçimi kesinlikle önemli ! Paylaşılan bilgi değerlidir,tek bir beyinde saklı kalan değil ! Bununla birlikte servis bölümümüzden sadece alıp gidenler var ! Bildiği konuya cevap yazmayıp bu bilginin kendisinde saklı kalmasını üstünlük sayan insanların aramızda işi yok diye düşünüyorum ! Herkes elinden geleni yaparsa,doğru bilgiyle biribirimize maddi ve manevi destek olmuş oluruz,hemde bilinçsiz müdaheleden çöpe atılma durumuna gelen onca cihazın önüne de geçmiş oluruz diye düşünüyorum ! Şimdiye kadar farkında olmadan saygıda kusurum olduysa affola ! hepinize sevgiler Düzenleyen TrOnY : 13-05-2006 at 01:03 |
||
|
|
|
|
#5 | ||
|
Profesyonel Servis
Giriş Tarihi: Jan 2006
Kan Grubum: A Rh+
Telefonum: 7110
|
en başta form yöneticilerimizi bu yönde çalışmaları için kutluyorum.haluk usta çok haklı tümüyle katılıyorum tamer ustam milli servetimizin çöpe gitmemesi için düşüncelerini takdirle karşılıyorum biz bu güne kadar az verdik çok aldık ama bundan sonra askerdeki oğlum asıl ustamız geldi diğer arkadaşlara daha çok yardımcı olacağımıza emin olabilirsiniz. tüm ailemize sağlıklı ve para dolu günler temenni ederim |
||
|
|
|
|
#6 | |||
|
GSM Servisi
Giriş Tarihi: Aug 2005
Mekan: bilginin ulaşab
Telefonum: nokia 6630
|
Alıntı:
|
|||
|
|
|
|
#7 | ||
|
GSM Servisler Admin
![]() Giriş Tarihi: Oct 2003
Mekan: gebze
Telefonum: 8310
|
profesyonel servis bölümü bir ayrıcalıktır.buraya elimizden geldiğince gsm servislikde kendini kanıtlamış,paylaşımı ön planda tutan bilgili arkadaşları alıyoruz.yanlışlıkla ,yanılgıyla aldığımız arkadaşlarıda eliyoruz. |
||
|
|
|
|
#8 | ||
|
Co-Administrator
![]() Giriş Tarihi: Feb 2004
Mekan: İstanbul
Telefonum: D900i
|
Arkadaşlar, Yalnış bilgiler vererek servis yetkisi alanları bizler takip etsekde,gözümüzden kaçabilmektedir. Sizlerde bu tip üyeleri farkettiğinizde bizlere bildirin. Kimse darılmasın bu bölüm gsm teknik servisleri için oluşturuldu. -Yardımlaşma yapmayan -Yalnış beyanla bu yetkiyi alan -Yalnış bilgiler vererek gsm lerin bozulmasına sebep olan -Ve bu bölümde olupda bu sorumluluğu kaldıramayan Üyelerden bu yetki alınacaktır. Amacımız hakedene vermektir. sağlıcakla
|
|
|
#9 | ||
|
Profesyonel Servis
Giriş Tarihi: Mar 2005
Mekan: MALATYA
|
:330: Aynen katılıyorum.
|
|
|
#10 | ||
|
Co-Administrator
![]() Giriş Tarihi: Mar 2005
Mekan: Eskişehir
Telefonum: LG KE770
|
Ben CepForum üyelerinin büyük çoğunluğu gibi, amatör olarak bu forumda bulunuyorum.. Yılların tecrübe birikimine rağmen; bilgisayar konusunda ve tabii ki GSM ve hatta genel kültür konularında bir çok şeyi burada öğrendiğimi belirtmeliyim öncelikle.. Yaptığım katılımların ve (kayda değer varsa eğer) katkılarımın tümü sadece amatör ruhla, hobi niteliğindedir.. Forum üyelerinin çok büyük bir çoğunluğu gibi ben de hiç bir çıkar ve maddi menfaat için değil; sadece buradaki hoşsohbetler, kardeşlik, dostluk ve arkadaşlık için bulunmakta ve sadece bir teşekkür, bir takdir sözcüğü için katılım yapmaya çabalamaktayım.. Ama sizler için durum farklı.. Sizler GSM sektörünün şanslı ve seçkin meslek erbapları olarak; onbinlerce paylaşma heveslisi amatörün ve muhtemelen de potansiyel müşterilerinizin tam nabzını tutabileceğiniz, onların (bizlerin ) eğilimlerini belirleme, birikimlerinden yararlanma, ihtiyaçlarından haberdar olma şansına sahipsiniz..Ve ne mutlu ki sizlere sunulmuş olan imkanlar sayesinde, anında yardım talep etme ve alma şansına sahipsiniz.. Sayın Haluk hocam bu konuyu açarak ve diğer bütün üstadlar da fikir beyan ederek (anladığım kadarıyla) seviyeli katılımın ve paylaşımın önemini vurgulamışlar.. (Ben de hedef kitlenizi temsilen sizlere katkıda bulunmak istedim )Naçizane önerim; daha fazla katılıma özen göstermeniz, hiç bir şey beklemeden katılım yapan normal üyelerin paylaşımlarını takdir ederek daha fazla paylaşıma heveslendirmeniz, teşvik etmeniz ve elbetteki seviyeyi yüksek tutmak ve düzeni sağlamak konusunda yönetime yardımcı olmanız, kurallara uymak konusunda örnek olmanızdır.. Ve hatta önerim; Zaman zaman hedef kitlenizin eğilimlerini, ihtiyaçlarını ve servislerden beklentilerini belirlemek amacıyla ve yönetici arkadaşların yardımlarıyla anket konuları açmanız.. Kanımca; müşterilerinizi ne kadar iyi tanırsanız, müşteri memnuniyetini o kadar kolay sağlarsınız.. (Müşteri memnuniyeti=Başarılı, kazançlı işletme) Bol katılımlı, paylaşımlı, kazançlı günler diliyorum.. Saygılarımla..
|
|
|
|
#11 | ||
|
Co-Administrator
![]() Giriş Tarihi: Feb 2004
Mekan: İstanbul
Telefonum: D900i
|
Üstadım benim saolasın
|
|
|
#12 | ||
|
Guest
|
selam arkadaşlar ustamıza yürekten katılıyorum.ben forumu yakında izliyorum ve çok faydasını gördüm.bu ara ben iş dışı meşgulum.benimde katkılarımın olmasını çok arzu ediyorum fakat daha katkım olmadığınıda biliyorum.hayırlısıyla yeni işyerimde paylaşımımı aktarama çalışacam. saygılar |
||
|
|
#14 | ||
|
Profesyonel Servis
Giriş Tarihi: Feb 2005
Mekan: İZMİR
Telefonum: SEYHANİLTŞ
|
burak kardesım bunu forumun her yerıne yazmaya calısıyoruz ama dalgınlıktan olabılır cevapladıgınız konu tam 1 senelık bır konu ve sız buna cevap verınce lıstenın en basına gelıp ana sayfa da guncel bır konu gıbı gozukuyor lutfen daha dıkkatlı olalım dıger konulardakı genelde tamır bolumundekı eklememelerınız tabıkı faydalı olabılır yenı bı ıcat bulup okunuyla ılgılı bı dıp not dusulebılır ama tesekkur ıcın 1 sene sonra dıp not dusulmez
|