bu super oldu emegıne saglık sagolasın....
Arkadaşlar hiçbir program kurmanıza gerek yok.
Cep telinizde Wireless varsa ve (Real Player veya Media player) yüklüyse
aşağıdaki adresi cep telinize kaydedin.
Telefonunuzun symbian veya windows mobile olması fark etmiyor.
Süper memnun kalacaksınız.
Nerde wireless bağlantı varsa orada tv niz mevcut olacak.
http://users6.nofeehost.com/ekipturk/ceponline.htm
Bu adresi cep telinizin sık kullanılanlar kısmına ekleyin.Kanalların linkine tıklayınca hem net hemde kesintisiz tv keyfini yaşayın !
Düzenleyen xturkuazx : 13 Mayıs 2009 at 15:15
bu super oldu emegıne saglık sagolasın....
paylasım icin tesekkürler ama benim tel 6260 onda sık kullanılanlar diye birsey yok bulamadım ben nereye yazıcaz yardım ederseniz sevinirim.simdiden tesekkürler...
tamamda bu ücretsizmi yani?
Çoooooooooooook Saol...
paylaşımın için tşk
dostum linke tıklıyorum direk geçersiz kartvizit yazıyor ıp adresini kaydetmeye çalışıyor rehbere giriyor alamadım varmıdır bi ayarı
değerli kankalar bu işin hangi model telefonlarda çalışır ve nasıl ayarlandığını detaylı bir şekilde açıklarsanız çok daha güzel olur kanımca saygılar
teşekkürler n96 da calişti saol
dostum n95'de deniyorum linke tıklıyorum direk geçersiz kartvizit yazıyor. multimedya mesaj bölümüne geçiyor. real player falan açılmıyor.
p900i,de çalışırmı deneyen varmı?
nasıl oldugunu detaylı anlatırsanız sevınırım bu o kadar basıt bır seymı ne ye baglanıyo neyle baglanıyo ayarları ne bunlardan bahsedersenız memnun olurum
n95de o hatayı bende aldım steyı acıyo tıklayıncaa hop gecersız kartvızıt okadarda heycanlanmişitm tv izleyecem dıye![]()
oyle birşey yok arkadaşlar arkadaşimız kariştirmiş her haldee wmv format hangı tel açarmiş hadı arkadaşimiz yazmiş o izleyen arkadaş n96da abiiii sen o flaş play desteğinı nerden alıyorsun biz bulamadık öğretde bizde yapalim
dostum olmuyor n95- n95 8gb- n96 hepsinde denedim p.c. den başka yerde çalışmıyor
sakın uğraşmayın.hiç de çalışmıyor..mms compose menüsüne otomatik yol oluşturmuşlar..boşa uğraştık..uğraştırınca ne kazanıyorsunuz anlamadım..
cok iyi bir paylasım kardes eyvallah saol
Arkadaşlar telefonunuza skyfire adlı mobile browserı yükleyin ondan sonra telefonunuzda o yüklediğiniz programa girip google'den tv izle diye aratın zaten bir sürü tv kanalı yayıyını yapan site açılacaktır ve ardından siteye girip tv linklerine tıklayıp rahat bir şekilde tv izleyebilirsiniz ben aynen böyle yapıyorum telefon modelim N95