Arkadaşlar bende bi n99i marka tel var fakat mp4 videolar attığımda dosya biçimi desteklenmiyor diyo ne yapıcağımı şaşırdım :( ben hangi uzantılı videoları atmalıyım acaba ?
Bide telimin kayıtlı olup olmadığını nerden öğrenebilirim ?
Arkadaşlar bende bi n99i marka tel var fakat mp4 videolar attığımda dosya biçimi desteklenmiyor diyo ne yapıcağımı şaşırdım :( ben hangi uzantılı videoları atmalıyım acaba ?
Bide telimin kayıtlı olup olmadığını nerden öğrenebilirim ?
Alırken dikkat etseydin bu telefonları.çeviricilerle biraz oluyor ama yine de kalitesiz.Bu telefona uygulama,java,oyun yüklenmiyor.Dikkat et telefonun kaçak olduğu için kapatılıp elinde kalmasın......3gp oynatıyor.Tam ekran yaparsan görüntü dağılıyor.sevgilerOrijinal Mesaj Sahibi oonurr [Sayın Kullanıcı/Kayıtsız üye , üye olmadığınız için linkleri görememektesiniz.LütfenÜye Olmak için Buraya Tıklayın]
N99i herkesin bildiği gibi çin malı çin malları ile ilgili daha öncede bilgi ve pro paylaşılmayacağını duyurmuştuk ama silindi! Çin malla ile ilgili bilgi veya herhangi pro paylaşımı yasaktır.Konuya göstereceğiniz özenden ötürü teşekkür ederiz.
java vs oynatmadığını biliyorum fakat 3gpde oynatmıyo TrueMpeg4 kklasörüne atıyorum mp4leri görüyor ama açmıyor desteklenmeyen dosya biçimi diyor. Hangi klasöre atmam gerekiyo 3gpleri ? Bide kaçak olup olmadığını nerden öğrenebilirim ?Orijinal Mesaj Sahibi ARIKAN [Sayın Kullanıcı/Kayıtsız üye , üye olmadığınız için linkleri görememektesiniz.LütfenÜye Olmak için Buraya Tıklayın]
bu siteye gir oraya iki imei yaz [Sayın Kullanıcı/Kayıtsız üye , üye olmadığınız için linkleri görememektesiniz.LütfenÜye Olmak için Buraya Tıklayın] oradan öğrenirsin sevgiler
Bookmarks