View Single Post
Eski 17-05-2006, 02:12   #10
ta2mc
Co-Administrator

ta2mc Kullanıcısının Avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2005
Mekan: Eskişehir
Kan Grubum: A Rh+ Telefonum: LG KE770

Ben CepForum üyelerinin büyük çoğunluğu gibi, amatör olarak bu forumda bulunuyorum.. Yılların tecrübe birikimine rağmen; bilgisayar konusunda ve tabii ki GSM ve hatta genel kültür konularında bir çok şeyi burada öğrendiğimi belirtmeliyim öncelikle..
Yaptığım katılımların ve (kayda değer varsa eğer) katkılarımın tümü sadece amatör ruhla, hobi niteliğindedir.. Forum üyelerinin çok büyük bir çoğunluğu gibi ben de hiç bir çıkar ve maddi menfaat için değil; sadece buradaki hoşsohbetler, kardeşlik, dostluk ve arkadaşlık için bulunmakta ve sadece bir teşekkür, bir takdir sözcüğü için katılım yapmaya çabalamaktayım..

Ama sizler için durum farklı..

Sizler GSM sektörünün şanslı ve seçkin meslek erbapları olarak; onbinlerce paylaşma heveslisi amatörün ve muhtemelen de potansiyel müşterilerinizin tam nabzını tutabileceğiniz, onların (bizlerin ) eğilimlerini belirleme, birikimlerinden yararlanma, ihtiyaçlarından haberdar olma şansına sahipsiniz..
Ve ne mutlu ki sizlere sunulmuş olan imkanlar sayesinde, anında yardım talep etme ve alma şansına sahipsiniz..

Sayın Haluk hocam bu konuyu açarak ve diğer bütün üstadlar da fikir beyan ederek (anladığım kadarıyla) seviyeli katılımın ve paylaşımın önemini vurgulamışlar.. (Ben de hedef kitlenizi temsilen sizlere katkıda bulunmak istedim )

Naçizane önerim; daha fazla katılıma özen göstermeniz, hiç bir şey beklemeden katılım yapan normal üyelerin paylaşımlarını takdir ederek daha fazla paylaşıma heveslendirmeniz, teşvik etmeniz ve elbetteki seviyeyi yüksek tutmak ve düzeni sağlamak konusunda yönetime yardımcı olmanız, kurallara uymak konusunda örnek olmanızdır..

Ve hatta önerim;
Zaman zaman hedef kitlenizin eğilimlerini, ihtiyaçlarını ve servislerden beklentilerini belirlemek amacıyla ve yönetici arkadaşların yardımlarıyla anket konuları açmanız.. Kanımca; müşterilerinizi ne kadar iyi tanırsanız, müşteri memnuniyetini o kadar kolay sağlarsınız.. (Müşteri memnuniyeti=Başarılı, kazançlı işletme)

Bol katılımlı, paylaşımlı, kazançlı günler diliyorum..

Saygılarımla..
ta2mc isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)