View Single Post
Eski 24-04-2006, 00:18   #14
profes
Super Moderators

profes Kullanıcısının Avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2004
Mekan: ANKARA
Kan Grubum: 0 Rh+ Telefonum: NOKİA N80

arkadaşlar yardımlarınız güzel..ama profesyonel tamirci arkadaşların karşı olduğu reçine olayını lütfen tekrar gözden geçirin..faydadan çok cihaza zarar vermektedir..
kendimden örnek vermemi isterseniz!! servisime kesinlikle reçine kullanılmış makinayı tamir için almıyorum...kaliteli bir flax tercih edin...
reçine için savunma yapan arkadaşlarımızda çıkıyor.. iş bitiminde bordu reçineden temizlediklerini söylüyorlar.. ben pratik olarak reçineyi temizleyen bir madde bulamadım!!!!ayrıca reçine çalışma masasınada bulaşarak pis bir çalışma ortamı yaratıyor... cımbızların ucunu yapışkan hale getirip minicik malzemelerin sökülme ve takılması esnasında büyük risk ve problemler ortaya çıkarıyor...
çatlak tamiri için kullanıldığındada ent.üzerindeki oluşan çatlak bölgelere girerek tekrar birleştirilme imkanını ortadan kaldırıyor..
eğer profesyonel birini dikkate almak isterseniz reçine hakkında söyleyeceklerim bunlar..
saygılar.....

profes isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı Yaparak Cevapla