23-04-2006, 00:50
|
|
|
GSM Servisi
Giriş Tarihi: Aug 2005
Mekan: bilginin ulaşab
Kan Grubum: 0 Rh+
Telefonum: nokia 6630
|
Alıntı:
|
Orijinal Mesaj Sahibi tolgahanbrs
mrb arkadaşlar ben cep telefonları tamiri konusunda acamiyim.bana
yada bilmeyen arkadaşlara yada bu mesleğe yeni başlamış arkadaşalara cep telefonu bordu üzerinde smd parçaları flaş,entekre gibi parçaların sökümü ve en öemlisi sökülen parçanın nasıl ve ne şekilde kısa devre yapmadan takılmasını aynı zamanda kalıplama işini detaylı bir şekilde anlatılabilecek ustalardan yardım istiyorum.anlatabilecek arkadaşlara şimdiden tşkür ediyorum.sizi kolay gelsin.
|
kardeş anlatmasına insan anlatırda (aklına bir şey gelmesin) anlatmakla olmuyor en azından bir kaç kere entegrenin sökumunu vede takmasını gözunle gormen gerekiyor yoksa bu iş dışarıdan gorunduğu gibi kolay değil........Bence eğer bu işe yeni başladıysan hemen tamir kısımlarına pek dokunmamaya bak,,,yoksa telefonu susturabilirsin....Bunu senin için diyorum kardeş tekrar diyorum aklına bir şey gelmesin bu yazdıklarım seni rencide edecek gibi gelmesin sana çunku bende bu işe yeni başlarken az telefon bozmadım....ki hemen hemen herkesin başına gelebilecek bir olay bu çok dikkatli olman gerekir........Saygılar...:330: :330: :330: :330: :330: :330: :330: :330: :330: :330: :330: :330: :330:
|
|
|