22-08-2008, 14:08
|
|
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: Feb 2006
Kan Grubum: A Rh+
Telefonum: N73
|
bunun bize bir faydası olacağını zannetmiyorum elalem akıllı bizim pisikolojimizi test edip örnek alıyorlar bizleri bir ayna gibi görüp kendilerini düzeltiyorlar neden boyle bişey bizler yapamıyoruz çünkü akıl edemiyoruz nedenmi biz yanlızca birbirizimi gambazlamaya yarıyoruz biz afedersiniz toplum olarak yüzde doksanımız hımbıl işe yaramaz birer pisliğiz
nedenmi kısacık bir ipucu verecem ben telefoncuyum normal yollardan yasal telefonlar satıyorum ama bazı uyanıklar çin ürünleri getirip işimize ekmeğimize tas koydular gelen giden o ürünlerden istedi dayanamadım bir iki tane bende koyup satmaya basladım ama once uyardım garantisi yok diye ondan sonra satmaya baslayınca surekli satmaya basladım yoksa batacam kardesim ne yapayım ama asıl konu su bana satan toptancı bana verdiği imeilleri üç ay sonra baska telefonlara klonlayıp satması ulan şeref.....z neden yapıyorsun yapıyorsunuz adamlığa sığarmı neden ekmeğimizle oynuyorsunuzz üç ay kapanma garantisi ver bittikten sonra baskasına kopyala sonra sahip çıkma ulan nereye götüreceksin sen malını dünyadan sonra iyice düşün diyorum ve hayırlı cumalar dilerek özrümü dile getirip sözlerime son veriyorum kalın sağlıcakla
|
|
|