21-08-2008, 10:34
|
|
Giriş Tarihi: Aug 2008
Mekan: sultanbeyli
Kan Grubum: 0 Rh-
Telefonum: nokia e65
|
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi mss.0007
Sevgili AVEA Yetkilileri
2 gündür sorunuma bir çözüm bulmadığınız için sizleri kutlarım.belki diğer hatlardan da aramamı sayarsam 20 yi geçmiştir.
SORUN ŞU:telefon arama yapmıyor.Müşteri hizmetleri oyalamaktan başka birşey yapmıyor.Yok efendim yönlendirme vardır iptal edelim.Yok efendim engelleme vardır kapatalım.
Şİmdi de servis aratın AVEA işaretleyin,telefonu açın kapatın.Olmadı başka telefona takın.
Olmuyoooooooooooooooooooooor.Siz müşteri hizmeti bakımından yetersiz kaldınız.Beni maddi manevi sıkıntıya uğrattınız.
Şimdi 2 gündür ses çıkmıyordu telefondan.Bugünde Faturalı olan hattıma "LÜTFEN KONTUR YÜKLEYİN "uyarı geliyor.Müşteri Hizmetlerini bile aramıyor.
Şİmdi Avea benim faturalı hattıma kontör yüklememi istiyor diye anlatıyorum işte.
Bu konuda şu 48 saat oyalama ya da müşteriyi mağdur etmeyi bırakın lütfen.Olmayacaksa söyleyin hattı değiştirelim,kartı değiştirelim.
Saygılar...
MUSTAFA SERDAR SALDIRAN  
|
hic sasirmadim ben 50 gundur avea mobil imza kullanicam diye avea128kblik simkart aldim ama bi turlu aktif etmediler okadar aradim konu ile ilgili musteri hizmetleriniki bi haberler mobil imzadan 28 ytl gelen 5 aydir faturam simdi kapattim son faturam 132 ytl saolsunlar bu isi iyi biliyolar kapatttim diye aradiklarinda siz bizim icin cok degerlisiniz demeyi biliyolar formalitecen cacik iste simdi turkcell mobil imza kullaniyom 10 gunde aktif oldu
he bu arada senin yazini gordum diye bende icimi doktum aslinda bunu buraya yazmamak lazimdi senin hatana bende oydum umarim afediliriz
|
|
|